forsidebilde nettside

Vær synlig - skap inntrykk

Å ha en god plan og være tilstede i de riktige kanalene, er viktig for å nå ut til både nåværende og potensielle kunder. ASKO reklame er et reklamebyrå for deg som er på jakt etter gode løsninger, både når det gjelder trykte og digitale medier eller en kombinasjon av begge. Våre kunder kommer fra hele landet. Noen er store andre er små, noen jobber med mat, andre med reiseliv eller i servicebransjen. Variert, akkurat slik vi liker det best.
 
Hos ASKO reklame i Bergen har vi også vårt eget digitale trykkeri, dermed kan hele jobben gjøres på ett og samme sted. Det er effektivt!   
Å ha en god plan og være tilstede i de riktige kanalene, er viktig for å nå ut til både nåværende og potensielle kunder. ASKO reklame er et reklamebyrå for deg som er på jakt etter gode løsninger, både når det gjelder trykte og digitale medier eller en kombinasjon av begge. Våre kunder kommer fra hele landet, noen er store andre er små. Noen jobber med mat, andre med reiseliv eller i servicebransjen. Variert, akkurat slik vi liker det best.

Hos ASKO reklame i Bergen har vi vårt eget digitale trykkeri, dermed kan hele jobben gjøres på ett og samme sted. Det er effektivt!    
ASKO reklame Bergen
Besøksadresse:
Magnusvegen 10, 5262 Arnatveit
Postadresse:
Postboks 270, Indre Arna, 5888 Bergen
facebook hvit sirkel
ASKO reklame Larvik
Besøksadresse:
Hegdalveien 87, 3261 Larvik
Postadresse:
Postboks 2111, Stubberød, 3255 Larvik
Tlf: 55 10 91 60
ng logo
Rettighetshaver til disse sidene er ASKO NORGE AS © 2011. ASKO er et datterselskap av NorgesGruppen ASA.